telefon travel sensations +40764 472 368   email travel sensations contact@travelsensations.ro

OFERTE SPECIALE
Cautare rapidaOferte noi

Nu este nicio oferta noua in acest moment.

Newsletter

Singapore - Bali

SINGAPORE – BALI

01-09 mai 

Mai multe detalii


1 445,00 € cu TVA

ZIUA 1 - 01 Mai 

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda din Otopeni - terminal Plecari, la ora 16:25. La ora 18:25, plecare la Doha cu QR944, sosire la Doha la ora 22:55.

ZIUA 2 - 02 Mai 

Plecare din Doha la ora 00:50 catre Singapore. Aterizare pe aeroportul din Singapore la ora 13.40. Dupa preluarea bagajelor, transfer la hotel YORK 4* (http://www.yorkhotel.com.sg).

Dupa amiaza timp, liber pentru odihna.

ZIUA 3 - 03 Mai  /Mic dejun

Dupa micul dejun va veti intalni cu ghidul local pentru un tur de Singapore de jumatate de zi. Veti admira Gradina de Orhidee cu peste 60.000 plante, Templul hindus Sri Mariamman, Primaria, Suprema) in Chinatown, cartierul Mica Indie, atelier de prelucrare a pietrelor semi-pretioase. Dupa amiaza timp, liber de cumparaturi. Seara, puteti opta pentru o croaziera cu cina “Imperial Cruise”. Tarif orientativ: 92 SGD (cu transfer inclus). Retur la hotel.

ZIUA 4 - 04 Mai  /Mic dejun

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie: insula Sentosa - oaza de liniste si atractii speciale: veti vizita apoi Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, coborand spre fundul marii printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime. Tarif informativ excursie: 90 SGD/persoana (o jumatate de zi; se asigura transport cu funicular la dus, si bilete intrare la Underwater World). Seara transfer la aeroport si pentru imbarcare zbor Singapore Bali. Aterizare in Bali si transfer la hotel. Cazare hotel BALI DINASTY RESORT 4* (www.balidynasty.com).

ZIUA 5 - 05 Mai / Mic dejun si  Cina

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Seara cina.

ZIUA 6 – 06 Mai / Mic dejun

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau pentru excursii optionale. Puteti opta pentru o excursie in Ubud Village si Templul Tanah Lot unde veti putea admira apusul de soare pe malul oceanului. Ubud Village - centrul cultural al Insulei Bali, cu numeroase galerii si magazine de arta. Veti vizita Palatul Regal din Ubud - palatul regilor din Ubud, pana in anii 1940, iar o parte din descendentii familiei regale mai locuiesc aici si astazi. Veti merge si in Padurea Maimutelor - o padure sacra plina de maimute jucause in mijlocul caruia se afla templul Pura Dalem Agung, un templu al mortilor. Tarif informativ: 45 Usd/persoana (include: transport, ghid local, pranzul)

ZIUA  7 – 07 Mai / Mic dejun

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau pentru cumparaturi. In apropierea hotelului este Discovery Mall.

ZIUA  8– 08 Mai / Mic dejun         

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie “Barong - Kintamani”. Veti merge pe muntele Batur si veti vedea Lacul Batur. Excursia include vizita la Celuk (centru mestesugaresc pentru prelucrarea aurului si argintului), Mas (centru mestesugaresc pentru  sculptura in lemn), Templul Gunung Kawi, TampakSiring (izvorul sfant) si plantatiile de orez in terase. Tarif informativ/ persoana 45 USD /persoana (tariful include: ghid local, transfer, insotitorul de grup, masa de pranz).

ZIUA  9 – 09 Mai / Mic dejun       

Mic dejun. Timp liber sau  excursie “Elephant safari”, o plimbare in jungla pe spinarea unui elefant, o experienta unica, care nu trebuie ratata. Tarif informativ/ persoana 79 USD/persoana (tariful include: ghid local, transfer, insotitorul de grup, masa de pranz). Pentru cei ce nu doresc excursia pot ramane la hotel pentru plaja. Camerele de elibereaza la ora 12.00, dar se poate opta pentru late check out in limita locurilor disponibile. Seara, in jurul orei 20.00, transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Qatar Airways spre Doha. Decolare la ora  22 :40 si aterizare pe aeroportul din Doha la 04 :55.

ZIUA  10 – 10 Mai          

Decolare din Doha spre Bucuresti la ora 08:35 si aterizare pe aeroportul din Otopeni la ora 13:30.

 

Pret/persoana in camera dubla : 1445 euro

Supliment cazare in camera single: 515 euro

*pretul este valabil pentru un grup de minim 20 de persoane

 

Servicii incluse :

ü       bilet avion cl economic QATAR, Bucuresti-Singapore-Denpasar-Bucuresti (via Doha)

ü       bilet avion cl economic Singapore-Denpasar (Bali)

ü       2 nopti cazare cu mic dejun in Singapore  / hotel York 4*  (camera superioara)

ü       5 nopti cazare cu mic dejun in Bali/ hotel BALI DYNASTY 4* (deluxe room)

ü       transferuri aeroport-hotel-aeroport

ü       1/2 zi tur de oras in Singapore cu ghid local, autocar si intrare la Gradina Botanica-sectiunea orhideelor

ü       Cina de Paste pe  05 mai  (fara bauturi)

ü       Insotitor din partea agentiei

Nu sunt incluse :

ü       Taxele de aeroport 430 euro/persoana

ü       taxa viza Indonezia ( 25 usd /persoana – obligatorie- se achita in aeroport la sosire)

ü       asigurarea de sanatate si asigurarea storno (obligatorie)- 53 lei/persoana

ü       excursiile optionale – tarife valabile pentru minim 20 persoane

ü       bauturile la mese

ü       tipsurile pentru ghizi locali si soferi: 30 euro/persoana/sejur (se achita la insotitorul de grup)

 

Acte necesare pentru viza Indonezia:

ü       pasaport valabil minim 6 luni de la incheierea excursiei cu minim 4 pagini libere.

 

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana / sejur.

Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane.

Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 pax persoane.

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face  pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  24-16 de zile înainte de data plecării;  c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Cazarea la hotel se face dupa ora 16.00,iar eliberarea camerelor sa face la ora 12.00.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara,conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiile optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaportul.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.