telefon travel sensations +40764 472 368   email travel sensations contact@travelsensations.ro

OFERTE SPECIALE
Cautare rapidaOferte noi

Nu este nicio oferta noua in acest moment.

Newsletter

Agenţia de turism online Travel Sensations

 

De ce să vă deplasaţi dvs la o agenţie de turism pentru a solicita o ofertă pentru vacanţa mult visată? Totul poate fi rezolvat mult mai practic şi mai rapid apelând la serviciile oferite de o agenţie de turism online.

Putem primi solicitările dvs fie telefonic, fie prin intermediul email-ului sau a formularului de contact de pe website-ul agenţiei; documentele de plată şi de călătorie vor fi transmise online, iar plata serviciilor turistice se poate realiza prin transfer bancar sau prin depunere de numerar direct în cont.

Acesta reprezintă conceptul de agenţie de turism online. Dvs economisiţi timp pretios şi în acelaşi timp beneficiaţi de tarife fără concurenţă datorită reducerii costurilor cu închirierea unui spaţiu fizic pentru agenţia de turism.

Dar, chiar dacă nu avem un sediu propriu zis la care ne puteţi vizita, dacă doriţi, putem stabili o întâlnire pentru a discuta pe larg detaliile serviciilor turistice de care sunteţi interesat.

Toate cererile dvs vor fi tratate cu maximum de seriozitate şi veţi primi ofertele solicitate în cel mai scurt timp posibil de la înregistrarea acestora. Ofertele introduse în site sunt doar câteva din multitudinea de variante pe care vi le putem oferi pentru o vacanţă de neuitat aşa că dacă nu găsiţi aici exact ceea ce vi se potriveşte dvs, trebuie doar să ne contactaţi pentru a primi o ofertă personalizată!

Vă garantăm că persoanele cu care veţi intra în contact au o experienţă solidă în acest domeniu de activitate, dând dovadă de seriozitate, amabilitate şi profesionalism.

Pentru a vă convinge de veridicitatea informaţiilor de mai sus, vă sfătuim să ne contactaţi la numărul de telefon 0724.864.695 sau prin email la adresa contact@travelsensations.ro.

Vă mulţumim pentru timpul acordat şi vă promitem că vom răspunde cu mult drag tuturor solicitărilor dvs!